Over Ons

HomeOver Ons

DE MENSEN ACHTER ADVIESSCORE

HET VERHAAL ACHTER ADVIESSCORE

Reviews worden alsmaar belangrijker, dit geldt eigenlijk voor elke sector. Daarom vonden wij, drie ondernemers, het verrassend dat er tot recent nog geen beoordelingstool voor de adviessector was. In samenwerking met Klantenvertellen besloten we deze leegte op te vullen door Adviesscore te starten. Klantenvertellen heeft veel ervaring met online beoordelingen en werkte reeds samen met grote partijen zoals Coolblue en T-mobile. Daarnaast hebben wij kennis en een breed netwerk binnen de adviessector. Dit is gebleken een goede combinatie te zijn.

Door nauw samen te werken met Klantenvertellen hebben we een op de adviessector afgestemde beoordelingstool weten te ontwikkelen. Zowel qua uiterlijk van het keurmerk als inhoud van de beoordelingsvragenlijst sluit het goed aan op de adviespraktijk.

In Nederland is Adviesscore een begrip geworden binnen de adviessector. Inmiddels maken al meer dan 200 tussenpersonen gebruik van onze beoordelingstool. Hier zitten eenpitters, kleine en middelgrote kantoren tussen. Zodoende heeft de gehele sector ons al ontdekt. Logisch ook; goede online vindbaarheid is immers voor elk kantoor belangrijk. Net als het daaruit voortvloeiende resultaat van een grotere omzet.

Ons doel is om elke tussenpersoon te verbinden aan Adviesscore. ‘Adviesscore past niet bij mijn praktijk’ of ‘ik heb er geen tijd voor’ zijn immers geen goede redenen om er niet mee te starten. Wij kunnen met absolute zekerheid zeggen dat Adviesscore zoveel meer oplevert dan het kost. Ook voor de twijfelaar is het nog niet te laat om in te stappen en meer uit uw praktijk te halen.

Het team van Adviesscore.be

Benieuwd hoe Adviesscore werkt?

Vraag nu een gratis demo aan en start met verzamelen!

image
https://www.adviesscore.be/wp-content/themes/hazel-1/
https://www.adviesscore.be/
##d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/data/sites/web/adviesscorebe/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off